onsdag den 15. september 2010

Slet spyware hurtigst muligt

Hvis din computer er blevet inficeret med spyware gælder det om at få det slettet hurtigst muligt.

Der er flere grunde til du er nød til at slette spyware med det samme du opdager det på din PC:
  1. Spyware "spionerer" som navnet antyder. Det vil sige at det f.eks. registrerer dine søgevaner således du efterfølgende skal døje med irriterende reklamer, der er skræddersyet til dine søgevaner i håb om du køber noget. Anden spyware forsøger at gennemskue hvornår du taster en kode eller et kontonummer ind, for så at sende det til cyberspace tyve.
  2. Spyware åbner også ofte for yderligere inficering ved at hjælpe med til mere spyware eller adware bliver installeret på computeren.
  3. Spyware spreder sig - du kan risikere at dele det med din familie og venner uden at vide det. Hvis du ikke sletter spyware og andet skidt kan det i mange tilfælde automatisk generere e-mails til alle i din adressebog.
  4. Spyware kan også stjæle andre personlige filer du har liggende på din computer.
Slet spyware og blokér for det fremover er nemt og hurtigt med NOD32 fra ESET.

Dette program er efter min mening det absolut bedste anti spyware og antivirus program man kan få i dag. Programmet er let at bruge arbejder utroligt hurtigt og egner sig derfor også til små computere, der ikke har så meget processor kraft. Programmet er gratis i 30 dage, så hvis du er i tvivl om du har fået spyware på din computer, så prøv at slette det med NOD32.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.