onsdag den 8. september 2010

Det bedste virus program


NOD32 - bedste virus program
Hvad er det bedste virus program? Der findes så mange og kan man overhovedet pege på et enkelt og sige det er det bedste?

Antallet af computer vira, spyware osv. har aldrig været større og nye dukker hele tiden op. Sikkerhedsfirmaerne kæmper hver især en konstant kamp for at holde deres eget virus program opdateret med nye definationer.

I starten var computer vira blot resultatet af nogle unge menneskers forsøg på dårlige "practical jokes", som udmyntede sig i små programmer, designet til at slette data eller på anden måde beskadige en inficeret computer. I dag har disse programmer udviklet sig både rent teknologisk, men de har også fået helt konkrete formål, der tjener til på en eller anden måde at få penge fra folk. Det blev helt klart at man var nød til at bekæmpe malware og de første antivirus programmer blev født.

Jeg har i lang tid anvendt NOD32 Antivirus fra ESET og føler at dette virus program er det bedste på markedet.

Her vil jeg illustrere hvorfor jeg vælger at anvende netop dette virus program:

  • "Ressource effektivt". Med dette mener jeg at virus programmet er udviklet med henblik at optage mindst mulig processor kraft og hukommelse. Det er dermed velegnet til at køre på store såvel som små computere, da det arbejder utroligt hurtigt.
  • Antal virus definitioner i programmets database. For at et virus program skal være så effektivt som muligt er det nødvendigt at det kan genkende flest mulige vira og det kan det kun ved at udviklerne af programmet opdager og laver nye opdateringer hele tiden. NOD32 indeholder en af de mest omfattende databaser med kendte vira og den opdateres konstant.
  • "ThreatSense". Som nævnt skal programmet kunne genkende en virus for kunne fjerne den, men når der kommer nye vira til, vil der altid gå lidt tid indtil der er en opdatering klar. Med ThreatSense er NOD32 i stand til at analysere andre programmers opførsel og advare hvis noget minder om en virus. Som bruger får du mulighed for putte en potentiel trussel i karantæne samt automatisk at sende informationer om den til ESET. Denne indsamling af oplysninger er med til at nye computer vira hurtigere opdages, så der hurtigere kan laves opdateringer til dit virus program.
  • NOD32 er et overskueligt virus program, der er let at downloade og installere og selvfølgelig passer sig selv 100% automatisk. Der er samtidigt masser af muligheder for at tilpasse programmet på "specialist niveau", hvis man skulle ønske det.
  • NOD32 SmartSecurity er mere en blot et virus program. Det er også firewall, popup stopper, e-mail spam filter, anti spyware - i det hele taget en komplet sikkerhedspakke i ét program, hvilket gør det meget enklere at håndtere computer sikkerhed.
  • Avancerede værktøjer til dybe scanninger af aktive programmer kan hjælpe med at finde en virus, der ikke er til at få has på.
  • NOD32 virus programmet fåes også til fil- og mail servere samt mobil telefoner.
  • Over 70 millioner brugere i hele verden - dette taler for sig selv.
  • 30 dages gratis prøvetid.
 Hvis du ikke har et virus program installeret eller er tvivl om din computer er inficeret, så kan jeg varmt anbefale at prøve NOD32. Det er som nævnt gratis i 30 dage og jeg er sikker på du ikke vil blive skuffet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.