torsdag den 23. september 2010

Få den bedste virusbeskyttelse til din PC


NOD32 - den bedste virusbeskyttelse
Alle ved efterhånden at det ikke går at surfe på nettet uden virusbeskyttelse, men det kan være en jungle man skal igennem, for at finde frem til det rette sikkerhedsprogram.

Hvis man blot søger blindt efter et virus program og køber/downloader det første man finder, så er der en reel risiko for at blive bondefanget af de utallige falske virus programmer der findes. Det er programmer som i stedet for at give virusbeskyttelse installere mere skadeligt software på din computer - og det oven i købet efter man har betalt. Meget skidt.

Jeg har gennem årene brugt flere forskellige antivirus og anti spyware programmer, men har altid holdt mig til dem man betaler for, hvilket skyldes jeg ikke tror på at et firma uden solid økonomi i ryggen, som er genereret af et kvalitetsprodukt, vil være i stand til at levere noget ordentligt.

Min egen erfaring har således ledt mig til NOD32 fra ESET. Dette program giver efter min mening den bedste virusbeskyttelse man kan opnå i dag. NOD32 Smart Security er ikke kun det bedste virus program, men også anti spyware og adware, firewall, spam filter til din mailbox og meget mere. Derudover er NOD32 skabt til at køre super effektivt på computeren, forstået på den måde at det faktisk bruger meget lidt processor kraft sammenlignet med andre programmer. Det betyder at det også køre meget stabilt på små computere såsom netbooks.

NOD32 er let at installere og bruge og der kommer opdateringer konstant, hvilket kun beviser at et særdeles dedikeret hold af udviklere står bag programmet. Og opdateringen går i sig selv hurtigt - man mærker det slet ikke.

For optimal virusbeskyttelse kan jeg derfor kun anbefale NOD32.

onsdag den 15. september 2010

Slet spyware hurtigst muligt

Hvis din computer er blevet inficeret med spyware gælder det om at få det slettet hurtigst muligt.

Der er flere grunde til du er nød til at slette spyware med det samme du opdager det på din PC:
  1. Spyware "spionerer" som navnet antyder. Det vil sige at det f.eks. registrerer dine søgevaner således du efterfølgende skal døje med irriterende reklamer, der er skræddersyet til dine søgevaner i håb om du køber noget. Anden spyware forsøger at gennemskue hvornår du taster en kode eller et kontonummer ind, for så at sende det til cyberspace tyve.
  2. Spyware åbner også ofte for yderligere inficering ved at hjælpe med til mere spyware eller adware bliver installeret på computeren.
  3. Spyware spreder sig - du kan risikere at dele det med din familie og venner uden at vide det. Hvis du ikke sletter spyware og andet skidt kan det i mange tilfælde automatisk generere e-mails til alle i din adressebog.
  4. Spyware kan også stjæle andre personlige filer du har liggende på din computer.
Slet spyware og blokér for det fremover er nemt og hurtigt med NOD32 fra ESET.

Dette program er efter min mening det absolut bedste anti spyware og antivirus program man kan få i dag. Programmet er let at bruge arbejder utroligt hurtigt og egner sig derfor også til små computere, der ikke har så meget processor kraft. Programmet er gratis i 30 dage, så hvis du er i tvivl om du har fået spyware på din computer, så prøv at slette det med NOD32.

onsdag den 8. september 2010

Gratis virus scanning

Det kan ofte blive nødvendigt at scanne sin computer for virus, spyware og andet malware, hvis du har en mistanke om at systemet er inficeret. Det kan også være nødvendigt at få scannet sin computer, hvis man ikke er sikker på ens eget sikkerhedsprogram fungerer som det skal.

ESET NOD32 SmartSecurity er gratis i 30 dage og du kan derfor kvit og frit downloade det og udføre en komplet og gratis virus scanning.

Herunder er listet en række symptomer på at ens computer måske er inficeret:

  • Din computer er blevet længe om at starte op. Jo flere baggrundsprogrammer computeren skal aktivere under opstart, jo længere tid tager opstarten. Hvis du ikke selv har installeret en masse programmer, som automatisk skal starte og køre i baggrunden, så er der risiko for at din computer er inficeret med spyware.
  • Din computer er begyndt at være langsom at arbejde på. De ovennævnte programmer som startes under boot af din computer fortsætter naturligvis med at køre i baggrunden. Dette kræver ressourcer af computeren i form af processor kraft og hukommelse hvilket naturligt sløver computeren.
  • Du er begyndt at få advarsler om virus mv., men kan ikke genkende disse advarsler som en del af dit eksisterende sikkerhedsprogram. Dette er et ret sikkert tegn på en virus, som prøver at lokke dig til at installere et "falsk" virus program.
  • Du er begyndt at få reklamer i form af pop up vinduer. Dette forårsages af såkaldte adware programmer, som skal fjernes på lige fod med spyware og anden vira.
  • Din internet browser har fået en anden startside.
  • Din computer er blevet ustabil (dette kan også forårsages af andre ting).
Disse er de almindeligste indikationer på at du muligvis har fået spyware eller andet skidt på din computer. Det første du bør gøre er at sikre dit sikkerhedsprogram er opdateret og herefter køre en komplet scanning. Hvis dette ikke er muligt skal du hurtigst muligt på anden vis få scannet din computer.

Hvis du downloader NOD32 SmartSecurity (som er gratis i 30 dage) får du her mulighed for at udføre en gratis virus scanning af hele din PC, USB sticks, memory kort, osv. samt rense det hele.

Det bedste virus program


NOD32 - bedste virus program
Hvad er det bedste virus program? Der findes så mange og kan man overhovedet pege på et enkelt og sige det er det bedste?

Antallet af computer vira, spyware osv. har aldrig været større og nye dukker hele tiden op. Sikkerhedsfirmaerne kæmper hver især en konstant kamp for at holde deres eget virus program opdateret med nye definationer.

I starten var computer vira blot resultatet af nogle unge menneskers forsøg på dårlige "practical jokes", som udmyntede sig i små programmer, designet til at slette data eller på anden måde beskadige en inficeret computer. I dag har disse programmer udviklet sig både rent teknologisk, men de har også fået helt konkrete formål, der tjener til på en eller anden måde at få penge fra folk. Det blev helt klart at man var nød til at bekæmpe malware og de første antivirus programmer blev født.

Jeg har i lang tid anvendt NOD32 Antivirus fra ESET og føler at dette virus program er det bedste på markedet.

Her vil jeg illustrere hvorfor jeg vælger at anvende netop dette virus program:

  • "Ressource effektivt". Med dette mener jeg at virus programmet er udviklet med henblik at optage mindst mulig processor kraft og hukommelse. Det er dermed velegnet til at køre på store såvel som små computere, da det arbejder utroligt hurtigt.
  • Antal virus definitioner i programmets database. For at et virus program skal være så effektivt som muligt er det nødvendigt at det kan genkende flest mulige vira og det kan det kun ved at udviklerne af programmet opdager og laver nye opdateringer hele tiden. NOD32 indeholder en af de mest omfattende databaser med kendte vira og den opdateres konstant.
  • "ThreatSense". Som nævnt skal programmet kunne genkende en virus for kunne fjerne den, men når der kommer nye vira til, vil der altid gå lidt tid indtil der er en opdatering klar. Med ThreatSense er NOD32 i stand til at analysere andre programmers opførsel og advare hvis noget minder om en virus. Som bruger får du mulighed for putte en potentiel trussel i karantæne samt automatisk at sende informationer om den til ESET. Denne indsamling af oplysninger er med til at nye computer vira hurtigere opdages, så der hurtigere kan laves opdateringer til dit virus program.
  • NOD32 er et overskueligt virus program, der er let at downloade og installere og selvfølgelig passer sig selv 100% automatisk. Der er samtidigt masser af muligheder for at tilpasse programmet på "specialist niveau", hvis man skulle ønske det.
  • NOD32 SmartSecurity er mere en blot et virus program. Det er også firewall, popup stopper, e-mail spam filter, anti spyware - i det hele taget en komplet sikkerhedspakke i ét program, hvilket gør det meget enklere at håndtere computer sikkerhed.
  • Avancerede værktøjer til dybe scanninger af aktive programmer kan hjælpe med at finde en virus, der ikke er til at få has på.
  • NOD32 virus programmet fåes også til fil- og mail servere samt mobil telefoner.
  • Over 70 millioner brugere i hele verden - dette taler for sig selv.
  • 30 dages gratis prøvetid.
 Hvis du ikke har et virus program installeret eller er tvivl om din computer er inficeret, så kan jeg varmt anbefale at prøve NOD32. Det er som nævnt gratis i 30 dage og jeg er sikker på du ikke vil blive skuffet.